Siirry sisältöön

Ota yhteyttä

Pääkonttori

Helsinki

Tule asiakkaaksi

Käyntiosoite: Porkkalankatu 1, 00180 Helsinki
Vaihde: +358 2950 55000
sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@businessfinland.fi

Innovaatiorahoituskeskus Business Finland
Kirjaamo, PL 69, 00101 Helsinki 
Suojattu sähköpostiyhteys (suojaposti) kirjaamoon

Asiakirjoja voi jättää myös Business Finlandin Ruoholahden toimipisteen vastaanottoon (osoite: Porkkalankatu 1, 00180 Helsinki, arkisin klo 8-16.15). Asiakirjojen toimittamiseen liittyvissä kysymyksissä ota yhteys kirjaamo (at) businessfinland.fi.

Business Finland Oy
PL 358, 00181 Helsinki

Toimipisteemme Suomessa ja maailmalla

Minne tahansa menetkin, kontaktimme tekevät onnistumisesta helpompaa. Maailmanlaajuinen asiantuntijaverkostomme tarjoaa paikallista osaamista globaalilla näkemyksellä. Globaali verkostomme kattaa yli 150 asiantuntijaa 40 maassa. Suomessa meillä on asiantuntijoita suurimmissa kaupungeissa.

Tule

asiakkaaksi

Tarjoamme rahoitus- ja asiantuntijapalveluita Suomeen rekisteröidyille yrityksille, jotka haluavat kasvaa ja kansainvälistyä. Painotamme asiakkaiden valinnassa kasvuhalua ja -kykyä, hyvää tiimiä ja laaja-alaista osaamista, liikeidean kansainvälistä kilpailuetua sekä yrityksen riittäviä resursseja ja omarahoitusta. Haluamme nähdä rohkeutta liiketoiminnan uudistamiseen. Koko palveluvalikoimamme ei ole käytössä heti alusta alkaen, vaan laajenee, kun yritys etenee tavoitteiden mukaan kansainvälisellä kasvupolullaan. 

Lue lisää täältä

Whistleblower-palaute

Haluamme toimia oikein ja vastuullisesti. Jos havaitset Business Finlandin tai Business Finlandin työntekijän toimineen epäeettisesti tai lainsäädännön vastaisesti, voit raportoida havainnostasi Business Finlandin sisäiselle tarkastukselle Whistleblower-lomakkeen avulla. Palautteesi voi koskea myös Business Finlandin rahoittaman projektin toteutusta.

Whistleblower-lomake

Asiakirja-
julkisuuskuvaus
ja tietopyynnöt

Tiedonhallintayksikön on ylläpidettävä kuvausta sen hallinnoimista tietovarannoista ja asiarekisteristä tiedonhallintalain (906/2019) 28 §:n mukaisesti. Kuvaus tehdään asiakirjajulkisuuden sekä hallinnon avoimuuden toteuttamiseksi. Asiakirjajulkisuuskuvauksen avulla kansalaisten on helpompi kohdentaa tietopyyntönsä.

Lue lisää