Siirry sisältöön

Business Finlandin palvelut startup-yrityksille

Onko yrityksenne skaalaamassa liiketoimintaansa kansainväliselle markkinalle? Tarjoamme Suomen kasvukykyisimmille startup-yrityksille rahoitusta ja neuvontaa sekä tietoa ja kontakteja kohdemarkkinoilta. Peruspalvelumme ovat maksuttomia.

Kaikki palvelut startup-yrityksille

Miten asiakkaaksi?

Kenelle?

Business Finlandin asiantuntija- ja rahoituspalvelut on tarkoitettu rohkeaa liiketoiminnan kasvua ja uudistumista kansainvälisillä markkinoilla tavoitteleville yrityksille. 

Business Finlandin asiakkaita voivat olla yritykset, joilla on

  1. suomalainen Y-tunnus
  2. riittävät rahalliset resurssit kansainvälistymiseen
  3. monipuolinen osaaminen ja tiimi
  4. halu kasvaa kansainvälisillä markkinoilla
  5. kilpailuetu kansainvälisillä markkinoilla

Täyttääkö startup-yrityksenne yllä olevat kriteerit? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja keskustellaan yhdessä, miten voisimme yritystäsi parhaiten auttaa.

Tule asiakkaaksi

Yrityskokojen määritelmät

STARTUP-YRITYKSET

Startupit ovat nuoria, nopeaan kansainväliseen kasvuun tähtääviä pk-yrityksiä. Business Finlandin startupeille suunnatut palvelut on tarkoitettu pääsääntöisesti alle 5 vuotta toimineille nuorille kasvuyrityksille.

PK- JA MIDCAP-YRITYKSET

Pk-yritykset ovat alle 250 työntekijän yrityksiä, joiden liikevaihto on enintään 50 miljoonaa euroa tai taseen loppusumma enintään 43 miljoonaa euroa. Midcap-yritykset ovat suuria yrityksiä, joiden liikevaihto on enintään 300 miljoonaa euroa. Katso palvelut pk- ja midcap-yrityksille.

SUURET YRITYKSET

Suuret yritykset ovat yli 250 työntekijän yrityksiä, joiden liikevaihto on yli 300 miljoonaa euroa.
Yrityskoon määrittely on kuvattu tarkemmin EU:n yrityskoon määritelmässä.